Stättared-motion-paddling-solning-tv-SOVA

hahah. vi överlevde torra vår paddling tur idag. Ni som inte vet så jobbade ju jag på Stättareds gård, de tre första veckorna på sommar lovet och som lite belöning fick vi som jobbat där paddla kanot en heldag när vi kände för det. Och idag kände jag Elin och Linn för att åka upp och göra det så vi åkte vid halv 11 i morse upp dit och skulle paddla.
Allt gick bra tills vi skulle gå till kanoterna och jag helt virrade bort mig och visade mina kära vänner fel väg. Dem kommer hata mig forever för att vi fick gå 1,5 timme innan vi kom fram när det kunde tagit oss typ 20 min. Förlåt igen!!!

Men när vi väl kom dit så fick vi i båten och vi paddlade iväg med en väldans fart. Hittade en mysig klippa där vi legat hela dagen. Jätte mysigt!!!! Tack tjejer för ni inte lämnade mig i skogen haha
Imon blir det ina, och vi ska nog till Gbg men vi får se fall det blir så eller inte. Linn sa att det skulle vara kanon väder, vem vill åka tåg då liksom. Men vi får se hur planena blir. Sen blir det i alla fall grill i Frillesås på kvällen med massa härligt folk från natur. Sen torsdag ska jag träffa Andréas vi får väl se vad vi hittar på. Sen lördag blir det backluckeloppis igen vi har hittat massa mer som ska säljas, vi kommer sluta som mångmiljonärer. not
men ändå, det är faktiskt kul. Även om det är för 40 +are Runo..
Men nu ska jag slänga mig i soffan och kolla på Allsång på skansen med min mormor så hon blir lite glad. puss

BÄSTA LINN HÄR


Chacha mates! Linn här. Nu ska vi grilla (efter att ha cyklat till macken och köpt tändvätska så att vi fick igång grillen). Tänkte bara meddela det! Såhär snygg är jag idag också. Pöss

Lessen Linnéa

kom på att jag glömde säga att min mobil gick sönder idag. Eller den går att andvända men en stor spricka i skärmen :( såhär....

lessen Linnéa... men nu ska vi inte deppa utan peppa pusshej

Livet är en fest, håll med om det nu folk

Inväntar mina tjejer som är på G. Vi ska käka tsm och sen blir det nog ÅsaKalaset ikväll. taggad som fan.
 

Varit på baklucke loppis idag. Eller jag var den som hade det eller vad man ska säga. Jag var med och hade vår bil. Eller rättare sagt jag och Emilia stod och sålde. Det var verkligen as segt i början trodde ty vi inte skulle få sålt nått. Men sen drog det igång och vi fick i alla fall sålt för 230 kr tror jag det blev. Och sen ringde det förlåt för mitt ord val men det var verkligen en riktig jävla blatte. Han kunde fan inte snacka. Men ska inte vara sån, för han köpte våra mobiler vi hade på blocket så det var as nice, blev plötsligt lite rikare där!

Men nu ska jag skära potatis. puss

fuck off

Varit på ikea och fyndat mig ett nytt skrivbord jag är sjukt stolt över!!
Sov hos a inatt. &sömn fick jag väl inte jätte mycket. Så är trött som fan.
Ikväll ska jag bara ligga i min säng och sova eller ska snart äta middag sen ska jag sova.
hejdå
fan. egentligen visste jag det helatiden. men varför?
du fattar inte.. och du kommer aldrig att förstå
jag vill tro att detta kommer fungera
men märker redan nu att det inte gör det.
hatar mitt liv.

tylösand

Home again. mMen nu drar jag till a. Sen grill med tjejerna ikväll puss
men här är bilder från tylösand





Emilia glömde ju kameran på hotellet så mycekt bilder blev det inte..
bara med mobilen, Och det gick inte att ta inne på spat.
Men det är verkligen att rekomendera. hur gött som helst!!!

lite bilder

haha, såhär ser du ut Linn
handlade hos Bästis på Coop
käka hos Elin P Mumsigt!!!

Gothia

Hemma från en dag i kba med min mammi och syster! Börjde dagen med att vakna till min underbara pojkväns alarm.. usch hemskt men så snabbt skickade jag iväg honom så somnade jag om och vakna vid halv 11 och trodde att min mamma fortfarande sov.. helt sjukt tänkte jag. Men hon satt på altanen och solade så vi käka en godfrukost sen var det ju dags för Gothia och Alice min kusin spela. Dem vann grattis!! 3-0 mot nått dansk lag. Sen skulle vi käka lunch med släckten men vi blev kvar en stund till allihopa och kolla när 94:orna i Åsa spela mot stockholm och van dem med. Vi är la gyma vi, haha not.

Men nu ska jag snart äta en god middag med min familj och sen ska jag nog sova tidigt för vi ska upp tidigt imon för vi ska hit..
(FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFAAAAAAAAAAAAAAAAAAN.. här skulle jag ladda upp bilder.. men det gick ju fan inte. :( ni får helt enkelt vänta tills på fredag när jag kommer hem och tagit egna kort. )

Till Tylösands hotell där det väntar en helt underbar helkroppsmassage. Men den är inte försedan på kvällen så det blir att ligga på stranden och sola sönder innan det. (om det är fint väder, snälla vädergudarna gör så det är det!!!)
Men nu pep det och potatisen är klar:D puss

käka hos Elin

Nu bär det av hit och käka på Elins lunch restaurang!!! Mums

senare blir det a, så blir nog ingen blogg ikväll. puss

at Linns place

Så då var man hemma efter en tur till Gällinge och Anders, Camilla, Petter och hans Bror. Det var nice, vi fikade och skrattade åt dåliga skämt. Linn och jag har precis ätit lite lassange så mår as illa, ska ner till pappa sen och packa lite av min grejer så jag kan ta med dem hem till mamma, för dit ska jag imon!!!

Ikväll ska jag sova hos Linnsingen så blir här tills imon och då bär det av till Elins lunchrestaurang för lunch och sen ska jag spaterar på kba mässan en kortis och kolla en sak innan det blir hemgång och träffa a.
Men nu ska jag umgås med den där

Den som inte ser henne och min extremt fina pil är dum i huvudet!!!

såhär mycket tycker jag om att vara med henne!!


home

Hemma igen.. trött och vill bara sova nu. Somnade vid 4 typ och vakna vid 11 av att det var frukost.
Ikväll kanske det blir fest, men det beror väl lite på. Linn den jäven svarar inte i telefon!!
LINN OM DU LÄSER DETTA RING MIG

Ja, igår var väl helt okej helt underbar mat och sen var det en skön kväll. Men nu blir det nog en film och sova några timmar så jag orkar med livet. puss

i know it's all in the air, why hold it back I don't know, things we do with no care, it's time we all let go

så nu bär det av till Lindome.

(linnet jag köpte i stan igår)
puss

sommar sol och häftig pool gärna dem där killarna med magrutor

Haha. diggar min snygga omgjorda rubrik (h)
Sååå nu har jag solat i vinden. Fyfan va det blåste ner på berget, men vi solade i blåsten i ca 2 timmar eller nått det var nice, sen drog vi hem. Har precis ätit och stekt lite ute hemma på altanen. Fast här blåste det inget så det var jätte skönt tycker jag som hatar när det blåser och när man måste bada. 

Funderar på att hoppa in i duchen men det får vänta tror jag, även bilden jag lovade på nya linnet får vänta tills jag bytt om ikväll. Men här är bilderna från stranden:
emil


'
oj. vi är tuffa som få

som vanligt badade Linn & Emil.. men definitivt inte jag (h)

puss and love

solig dag på stranden

haha, hade tänkt att jag skulle bloggat igår men det blev bara inte så när sängen kallade på mig efter en lång och trevlig shopping runda med mina tjejor. Letade massa efter grejer jag kollat ut på internet men hittade ingenting, så det ända jag fick köpt var ett linne från Weekday (kommer bild sen)
Ska nämligen ha på mig det ikväll när det bar av till lindome på grillkväll..

Ska åter komma till det jag hade tänkt att jag snabbt skulle blogga om igår.. för när jag satt i min ensamhet på toaletten, så läste jag på ett packet så stog det
antal: 34+8

varför inte bara skriva 42 på en gång eller skulle det vara en liten kuggis? eller så kasnke dem tänker jaha nu tror kunderna att dem får mer än vanligt men icke. haha så töntigt satt där och skrattade åt det lilla trospacketet.

Ikväll blir det som sagt grill, men nu ska jag dra mig upp till Linn och sola sönder så man får lite färg, nu när jag legat inne i tre dagar känner jag mig som ett lik typ :o
Men hörs senare i eftermiddag puss

shrek is the shit

Blev inget långt inlägg igår, för jag mådde verkligen piss. Har även gjort det hela natten typ.. :S
Men vaknade vid 8 i morse och mådde lite halv si sådär. Men var verkligen as trött så bestämde mig för att gå upp och ta en ipren så jag kunde somna om. Tro det eller ej, jag gjorde det, somnade om asså. Hur skönt som helst, vaknade vid 11 och kände mig i alla fall någorlunda utvilad. Känner mig rätt trött nu dock, kanske får bli en lite povernop som Runo säger snart igen.

Annars rullar livet på, imon ska jag vara med a. På kvällen ska jag kanske med pappa och Emilia på nån grill kväll men jag vill åka hem på kvällen och sova hemma så det hoppas jag på!! skulle egentligen jobba, men jag tror inte jag är tillräckligt frisk för det, vi är ju inte helt 100 på vad det är än så. Trodde det var ögonhinneflamation igår kväll men jag vet inte, varet eller var det var som klibbade sig i ögonen är i alla fall borta nu :D
Nä, nu ska jag lägga mig ner igen och kolla på Shrek. puss


mina tjejer, ni är bäst! like a häst haha

sjuk sjuk sjuk hatar att vara sjuk

Ah, det var ju inte direkt detta jag planerat!!!
Somna igår med världens huvudvärk och hals ont... var hos Elin på kvällen och kolla VM finalen hos henne.
Är fett trött och mår inte alls bra. Så pallar fan inte skriva mer idag. hejdå


love u.

gästbloggaren var på L

haha. När jag skulle kolla in mitt precis publiserade inlägg såg jag att jag fått en liten gäst på bloggen.
Hon, Elin, Annie och jag ska på tal om ingenting på cykel semester till Varberg om några veckor, längtar man eller längtar man? Jo, man längtar. &jag,Elin och Linn ska nog på Lotta på lisseberg på Måndag, det längtar jag också efter. Har aldrig varit på det. Så det blir nice!!
Men som jag sa förut så måste jag jobba nu. puss

sol-moln-regn?

Vad ska man klä på sig idag då? Tro föresten inte att jag åkte till jobbet utan kläder. Men jag kan ju säga att det var problem med vad jag skulle klä på mig. Först såg det ut som det var kalt, så då tänkte jag jenans (i) men sen när jag gick ut blev det ju för fan sol. Så jag byte till shorts. Men så gick den i moln och det regnade nästan så funderade jag på att byta igen. Men sen slutade det så tittade solen fram så det fick bli shorts i alla fall. Snacka om att vädret var rätt skitso.

Aja, igår skulle det ju bli 40 + kväll med Linn. Men planerna ändrades och det blev en tjockis kväll. HAHAHA
Hon kom till mig när jag kommit hem från jobbet och det regnade, jag ville väl egentligen bara käka mig full på godis då igår inte var en bra dag för mig. Men vi ändrades oss snabbt när vi såg vädret så det fick bli negerbollar hihi och så la vi oss i min säng och bara kolla en film som jag laddade ner för några veckor sedan men inte hunnit kolla än. Den var fan grym, it's complicated hette den. Någon som sett den?

Den handlade om en kvinna som började dejta sitt ex igen efter 10 år i skilljs mässa. Fasten mannen är ny gift så är det han som tar första steget. Och dem inleder en affär, Jag skall inte berätta för mycket men den var kul.



Men nu står jag på jobbet och kom precis hit. Funderar lite på vad jag skall hitta på ikväll, jag borde verkligen gå ut och springa. Men det känns som att det är sommar träning är överskattat. haha
Nä, men det blir nog en runda ikväll och lite styrka, så jag slipper känna mig som ett fetto efter alla chokladbollarna igår... haha

Sen hade jag tänkt titta för bi mammi en stund. Har varit hos pappa nu i 1 vecka känns som jag inte träffat mamma på år. HAHAH Van att träffa henne varje dag typ. men men måste jobba nu. puss


Gästbloggning på G

Hallå eller, LW här! 
Ville bara tala om att Linnéa är min bästa vän, för er som missat det! Hon är bäst, ungefär som en häst. Eller inte kanske.. Bra är hon i alla fall, trots att hon stavar som en ko och är helt ointresserad av VM! 

Eftersom hon kidnappar min blogg ibland får väl jag kidnappa hennes, hehehe. Hon äter för tillfället, och tjocka som vi är ska vi göra negerbollar sedan och se på It's Complicated! 

Love you LP ♥

/Linn



10.45 regn.....14.06 fortfarande regn

Fyfan, ska det regna hela jävla dagen. Känns fan som det är oktober, nästan kalt. Nä, okej nu överdrev jag. Men det är ju inte direkt någon sommar värme ut, men det är väl sån här som en Sverige sommar skall se ut? skall det var så deppigt.

Ingen vår fick vi, och vintern var ju som den var helt kaous. Snö stom vafan, tåg var inställda bussar va inställda och vi kunde inte ens gå till skolan på en vecka för det var risk för att taket skulle rasa ner. Okej vi fick en rejäl vinter, men kan vi inte få en bra sommar också då? pleas.

Ikväll kommer i alla fall Linn ner så ska vi laga lite middag och bara mysa i skit vädret kanske till och med blir nån bra film, får la kolla läget. Det är la säkert nån jävla VM match eller nått trist haha. Förlåt linn, men vem suger.
Sen blir det jobba imon med sen hoppas jag att min ledig het börjar. Är fett sugen på att bar kunna sova hur länge jag vill. Sen bara kunna ligga och sola, umgås med mina vänner och kunna ägna lite tid åt min pojkvän.

ina, älskar dig


summer lover

Sååå nu var man hemma från jobbet, eller har ju i alla fall varit det i minst 3 timmar men ändå. Är trött och vill helst bara sova, var och hyrde en AS kas film förut med min lilla pojke. Den sög verkligen jätte mycket! haha Men han tyckte såklart den var jätte bra, han har kass smak. 

Ni undrar säker vad jag gjort nu när uppdateringen varit usel, och om jag skall vara ärlig minns jag knappt själv. Men jag var ju i alla fall på Smarholmen i Fredags med massa goa naturare och sen kom det massa fler, trevliga människor, alltid kul.
några bilder från det

linn och inis

lindälv mot aränäs vollyboll

jag och Elin

Sen på lördagen var det konfa i Onsala hos min kusin, och efter det senare på kvällen först hem till en Lisa Hallin (min kusins kompis) sen till nån Daniel, där vi satt ute och jag fick 1000000000 mygg bett jag jag för tillfället sitter och kliar på. :( sen sov jag hos min kusin så jag var la hemma på söndagen vid 3 tiden då jag gick till Åsa cupen mötte upp Linn.

Sen igår var det ju meningen att jag och Linn skulle ha en lång shopping dag i Göteborg. Men det blev inte så mycekt av det, då vi åkte fel hela tiden :( haha vi är verkligen JÄTTE dåliga på Göteborg, och alla jävla spårvagnar

Linn: vi går på 2:an?
Linnéa: ja, det blir kanon så kommer vi direkt till stationen!
*båda går på 6:an*
Linn: asså vad gör vi? nu gick vi på 6:an
båda: HAHAHAHHAAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHA

Men tillslut fick vi i alla fall ätit i Slottskogen och även shoppat lite på Nordstan innan det bar av hem för att träffa kompisar på stranden och grilla. alltid lika mys,
bilder på vad jag köpte kommer.. nån dag
och imon har jag haft typ 5 planer men nu är jag ganska plan lös för tillfället, blir i alla fall att vakna upp här hos Andreas och sen sola om det är fint väder och det får vi ju verkligen hoppas nu när jag är ledig imon, sen blir det jobb torsdag fredag. Bögen sitter och spelar GTA och tror han är i sin lilla lotsas värld haha han är söt.
men nu ska jag nog dra honom till sängen och brotta ner honom för jag är ju faktiskt starkast av alla i världen not.
puss

ledigheten varade inte länge

Ja, nu tog det ett tag till innan jag blogga. sorry
Men det blir tyvärr så när man inte har tid att sitta vid datorn, i och med att det är sommar lov och jag har för det första jobbat hela 3 första veckorna och ledigheten blev inte lång för min del... är på specsavers i mölndal nu och jobbar, haha! Men man får väl ställa upp för sina vänner.

Skulle precis göra nån förkoll på en kund, gick la sådär men men är man lite nybörjare så är man.
Fick i alla fall reda på att jag slutar kl. 17.00 ist för 18.00 idag, så det är ju rätt skönt att komma hem. Ska sova hos min snuttis som är döds sjuk. ALLA som har pojkvän vet hur det är när killar är förskylda dem är nästan på döds gränsen stackarna. Så mamma kommer och hämtar mig efter jobbet, snäll som hon är. + att hon igår beställde biljetter till Greas Musikalen som kommer till Göteborg i höst.

4 timmar senare... oj glömde änna av att jag skulle publisera inlägget också. haha
aja, nu kommer det i alla fall 4 timmar sent, har precis ätit lunch och är trött som ett as.
men nu skall jag jobba mer, hörs kanske ikväll, eller senare under veckan.

puss

RSS 2.0